Little Known Facts About نیلینگ.
Little Known Facts About نیلینگ.
Blog Article
ميخ ها تا حد کمي در خمش و برش کار مي کنند و کشش درون آن ها ناشي از نيروي اصطکاکي موجود بين ميخ و خاک می باشد. مصالح کششي مورد استفاده در اين روش پيش تنيده نبوده و براي ايجاد نيروي کششي در آنها خاک بايد تغييرمکان جانبي داشته باشد. يعني عملا تا موقعي که خاک در حالت فعال قرار نگرفته باشد ميخ، خالي از هرگونه تنش کششي خواهد بود.
نیلینگ یک روش پایدارسازی گود است که از این روش برای نیل کردن بخش ناپایدار خاک به بخش پایدار آن استفاده میکنند.
مهندسان خبره با توجه به شرایط محلی، خصوصیات خاک و نیازهای پروژهها، تجهیزات و امکانات بهروز را بهکاربرده و فرآیند نیلینگ را بهطور دقیق و بدون مشکل اجرا میکنند. این تخصص و تجربه مهندسان بهعنوان یک عامل کلیدی، به بهبود عملکرد و اجرای بهینهتر فرآیند میخ کوبی کمک بسیاری میکند.
نیلینگ یک سازه نگهبان موقتی است و به مرور زمان دچار خوردگی و هوازدگی خاک میشود و باید در سریعترین زمان ممکن سازه اصلی اجرا شود.
هنگام نصب این تجهیزات، حداقل یک چشمه همپوشانی لازم است. همچنین برای ایجاد فاصله مش با سطح خاک، از فاصله نگهدار استفاده میشود.
در مرحله پایانی و بعد از اجرای کامل مراحل قبلی با استفاده از دوغاب سیمان، یک لایه مش، بتن پاشی و شاتکریت یک لایه روکش دائمی اجرا میشود. این لایه از ضخامت کمی برخوردار بوده و به این دلیل اجرا میشود که از فرسایش خاک جلوگیری شده و سطح مناسبی برای ساختوسازهای بعدی ایجاد شود.
برای حصول از قرارگیری کامل دوغاب در میان میلگرد و خاک کنارهی چاهک (کاور)، باید اسپیسرها یا قطعاتی را در طول و بین میلگرد و دیواره داخلی قرار دهیم.
زمانی که سطح خاک با بتن شاتکریت پوشانده میشود، منافذ خاک بسته شده، آبی وارد شده در پشت سطح شاتکریت شده یک فشار هیدرواستاتیک به سطح شاتکریت شده وارد میکند.
باید در نظر داشت که این روش نیز مانند بسیاری از تکنیکهای مختلف، معایبی نیز دارد که در هنگام اجرا باید بهدقت به آن توجه نمود. برخی از این موارد عبارتاند از:
در مرحله پایانی، بتن به روش پاششی یا شاتکریت بر روی دیواره خاک اجرا میشود. دیوار ایجاد شده، بهعنوان یک پوشش موقت عمل کرده و در صورت نیاز به نگهداری درازمدت از دیواره گود، باید یک دیوار حائل بهعنوان سازهای مقاوم، اجرا گردد.
لیست قیمت صفحه اصلی » بلاگ » نیلینگ (میخکوبی) چیست؟
بنابراین، امکان پایداری آنها به صورت قائم یا نزدیک به قائم بسیار کم و مشکل است.
در حالت حدی مقاومت، زمانی که نیروها در سیستم بیشتر از مقاومت مجاز میشوند، گسیختگی رخ میدهد. در این حالت بسیار مهم است که سیستم قادر به مقاومت در برابر گسیختگیهای خارجی و داخلی، بهخصوص در دیواره گود باشد. این موضوع نیاز به محاسبات دقیق و انتخاب مواد مناسب جهت اجتناب از وقوع گسیختگی ناشی از تحمیل نیروهای اضافی دارد؛ بنابراین، در هنگام نیلینگ چیست طراحی، تمام جوانب مقاومت در برابر گسیختگی بهدقت موردبررسی و ارزیابی قرار گرفته تا اطمینان از عملکرد بهینه و پایداری سیستم حاصل گردد.
در سالهای اخیر، نیلینگ در کارهای عمرانی گوناگونی مانند ساخت بزرگراهها، گودبرداریها و تراشهای خطوط راهآهن مورداستفاده قرار گرفته است.